-20%

Maska za lice u prahu matcha i nim

15.96 KM 19.95 KM

DiNatura Matcha & Neem maska za lice potpuno je prirodan proizvod. Proizvod je u formi praha, koji je potrebno pomiješati sa vodom prije svakog nanošenja. Bazirana je na  zelenoj glini i obogaćena je čistim matcha i nim prahom. Ima vrlo intenzivan miris zelenog čaja. Ova maska temeljito čisti nečistoće i spriječava nastajanje bubuljica tako što drži pod kontrolom stvaranja sebuma. Dovoljna je za 10ak nanošenja.  Blago crvenilo i osjećaj topline nakon upotrebe su uobičajeni zbog povećane cirlukacije.

Piling za lice badem

20.95 KM

Face Peeling Cream Almond je novi proizvod iz DiNatura badem kolekcije. Badem kolekcija sadrži proizvode za njegu lica na bazi bademovog ulja sa karakterističnom aromom badema i vanilije. Ovaj piling nježno odstranjuje nečistoće sa lica i odumrle ćelije kože uz pomoć zobi, pri tome ostavljajući za sobom neodoljivo mirisnu i savršeno nježnu kožu. Njegova kremasta textura postaje pjenušava u dodiru sa vodom i lako se ispira, bez isušivanja kože. Za maksimalan učinak preporučuje se upotreba kreme za lice iz badem kolekcije. 

Krema za lice badem

29.50 KM

DiNatura Almond Cream je krema za lice namijenjena normalnom tipu kože sa blagom aromom vanilije i badema. Njena prozračna formula nježno prodire u kožu i lako se apsorbuje. Čudesno bademovo ulje je glavni sastojak Almond Cream. Ovo ulje ima mnogobrojna blagotvorna svojstva: sadrži vitamin A koji potiče stvaranje novih ćelija kože i tako djeluje preventivno na starenje, vitamin E koji djeluje kao antioksidans i sprječava oštećenje ćelija, omega 3 masne kiseline koje štite od preuranjenog starenja, te cink koji je ključan za umanjivanje ožiljaka. Bademovo ulje hidratizira kožu, ali istovremeno djeluje i kao emolijens. Još jedan od ključnih sastojaka ove kreme je nezaobilazni alantoin, ekstrakt iz biljke gavez koji sa snažnim protuupalnim djelovanjem potiče zaglađivanje kože, regeneraciju ćija i zacjeljivanje ranica.

Piling za lice grejp

20.95 KM

Piling grejp je jedan od naših bestsellera! Tajna ovog proizvoda je u njegovom kombinovanom efektu. Pored toga što temeljito čisti lice, ostavlja ga nahranjenim i mekanim, tako da ne morate koristiti kremu za lice. Oslanja se na prirodne emolijense, koji djeluju u sinergiji s nježnim piling česticama napravljenim od fino mljevene ljuske oraha, koje uklanjaju nečistoće i odumrle stanice kože. Kremasta formula ovog pilinga blago pjeni u kontaktu sa vodom, a njegova osvježavajuća citrusna aroma potiče od kore pravog grejpa i pojačava se u dodiru sa vlažnim rukama i licem.