Piling za lice grejpfrut

20.95 KM

Predstavljamo vam naš omiljeni Face Peeling Grapefruit, istinski dragulj u našem asortimanu za njegu lica. Ovaj izvanredni piling donosi savršenu kombinaciju sastojaka za vašu kožu. Osim što nudi temeljito čišćenje, može se pohvaliti hranljivim svojstvima koja eliminišu potrebu za dodatnom kremom za lice nakon nanošenja. Tajna njegove uspješnosti krije se u moćnoj kombinaciji prirodnih emolijenasa i pažljivo izrađenih piling čestica od sitno samljevenih ljuski oraha, koje sinergijski djeluju kako bi očistili vašu kožu od nečistoća i mrtvih stanica, ostavljajući je svježom i obnovljenom.

Uživajte u osvježavajućem citrusnom mirisu, ekstraktovanom iz prave grejpfrutove kore, koji se pojačava pri dodiru s vlažnim rukama i licem. Ova jedinstvena senzorna avantura unosi osvježavajući dodir u vašu rutinu njege kože, čineći je apsolutnom poslasticom.

Otkrijte blistavu transformaciju koju vam pruža ovaj bestseller - Face Peeling Grapefruit. Unaprijedite svoju rutinu njege ovim luksuznim proizvodom, znajući da će vaša koža biti pažena, osvježena i obnovljena.


Šifra proizvoda: FPGR Težina: 50ml

Ključni sastojci:

  • shea maslac - regeneriše kožu, smiruje upalna stanja i umanjuje ožiljke
  • mljevena ljuska oraha - uklanja odurmle stanice kože
  • vitamin E - antioksidans, poništava djelovanje slobodnih radikala
  • ekstrakt grejpfruta - antibakterijsko djelolvanje

Kategorija: Pilinzi

Suhim rukama uzeti malu količinu pilinga. Kružnim pokretima nježno umasirati na mokro lice, izbjegavajući oči i usne. Isprati mlakom vodom. Ne upotrebljavati neposredno prije sunčanja ili odlaska u solarij.