Krema za suhu kožu

35.95 KM

Okluzivna hidratantna krema s shea maslacem, namijenjena je za svakodnevnu upotrebu na suhoj i izrazito suhoj koži. Formula ovog proizvoda oslanja se na pčelinji vosak kako bi stvorila zaštitni sloj koji sprječava gubitak vlage, koji inače uzrokuje nelagodan osjećaj zatezanja kože.

Krema sadrži keramide koji obnavljaju lipidnu barijeru kože, dok je vitamin B3, poznat i kao niacinamid, odgovoran za dubinsku hidrataciju i zaštitu kože od štetnih utjecaja iz okoline. Ovaj proizvod intenzivno hrani i omekšava kožu, potiče obnavljanje lipidne barijere i štiti od vanjskih utjecaja.

Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, ova krema je savršen izbor za one koji žele obnoviti i revitalizirati svoju suhu kožu. Redovita upotreba pruža dugotrajnu hidrataciju, čineći kožu mekom, podatnom i blistavom.

Kupovinom ove krema osiguravate najbolju njegu za vašu kožu, a istovremeno činite i iskorak prema očuvanju okoliša jer se proizvod izrađuje s pažljivo odabranim prirodnim sastojcima.

Isprobajte ovu okluzivnu hidratantnu kremu s shea maslacem i osjetite transformaciju vaše kože već danas! Vaša koža će vam biti zahvalna na ovom oplemenjujućem iskustvu.