O nama


Svi DiNatura proizvodi su ručno izrađeni i pakovani s velikom pažnjom i preciznošću, vodeći računa i o najsitnijim detaljima.

O nama

Naša priča je započela 2019. godine u Sarajevu. Tada smo na tržištu ponudili naše prve proizvode i stekli prve vjerne kupce. Međutim, sama ideja o brendu prirodne kozmetike se rodila mnogo ranije. DiNatura brend je nastao kao rezultat dugotrajnog istraživanja prirodnih sastojaka i njihovih iscjeljujućih i uljepšavajućih moći. Naša saznanja smo kombinovali sa besprijekornim dizajnom, u želji da na tržištu ponudimo vizuelno primamljive proizvode, u kojima su sjedinjeni pomno odabrani prvoklasni prirodni sastojci. Naša misija je da unesemo savršen spoj prirode i elegancije u domove naših kupaca kroz proizvode iz našeg asortimana i steknemo njihovo dugoročno povjerenje. DiNatura brend je u potpunosti inspirisan prirodom i na tržištu nudi najfinije, ručno rađene prirodne proizvode.

Naša filozofija

Naša filozofija se zasniva na tome da upravo priroda zna najbolje kada je u pitanju njega svakog tipa kože. Zato, fokus stavljamo prvenstveno na prirodno porijeklo sastojaka i kvalitet formulacije, dok smo estetici dali prioritet prilikom dizajniranja naših prepoznatljivih pakovanja.Srž naše filozofije, pored promovisanja prirodne njege, su transparentnost i izvrsna komunikacija sa kupcima. Vodeći se time, sastojci na svim proizvodima su navedeni u skladu sa International Nomenclature of Cosmetic Ingredients (INCI). INCI standard je vrlo bitan za sigurnost kupaca, jer potiče razumijevanje sastava proizvoda i utiče na donošenje odluka prilikom kupovine, a mi imamo za cilj da naši kupci budu uvjereni su kupovinom DiNatura proizvoda zaista kupili prirodne proizvode.

Ručno rađeni proizvodi

Svi DiNatura proizvodi su sa velikom preciznošću i pažnjom ručno rađeni i pakovani. Pri tome vodimo računa i o najmanjim detaljima. Konstinuirano istražujemo i radimo na razvoju novih proizvoda, sa ciljem proširenja našeg asortimana. Proizvodnja je organizovana u manjim serijama,  što nam omogućuje lakšu i precizniju kontrolu kvaliteta. Ovakav način proizvodnje također garantuje našim kupcima svježinu proizvoda. DiNatura proizvodi ne sadrže sintetičke sastojke, ukoliko to nije nužno za sigurnost proizvoda i samim tim sigurnost naših kupaca. Kada to činimo, koristimo isključivo sastojke odobrene za prirodnu kozmetiku od strane tijela za certifikaciju, u propisanim omjerima.