O nama


Svi DiNatura proizvodi su ručno izrađeni i pakovani s velikom pažnjom i preciznošću, vodeći računa i o najsitnijim detaljima.

Kako smo poceli

Naša priča je započela 2019. godine u Sarajevu. Tada smo na tržištu ponudili naše prve proizvode i stekli prve vjerne kupce, ali sama ideja o brendu prirodne kozmetike se rodila mnogo ranije. DiNatura kozmetika je nastala kao rezultat dugotrajnog istraživanja prirodnih sastojaka i njihovih iscjeljujućih i uljepšavajućih moći. Naša saznanja smo kombinovali sa besprijekornim dizajnom, u želji da na tržištu ponudimo na prvi pogled vizuelno primamljive proizvode, u kojima su sjedinjeni prvoklasni prirodni sastojci.

Inspirisano prirodom

Inspiraciju za stvaranje proizvoda nalazimo u prirodi, prvenstveno mediteranskim predjelima i vodimo se time da upravo priroda zna najbolje sta je potrebno svakom tipu koze i kose. Biramo najfinije botanicke sastojke, skladistimo ih i obradjujemo tako da sacuvamo sva njihova svojstva i prenesemo ih u finalne proizvode. 

Receptura

Svaki proizvod od pocetka do kraja je rezultat naseg rada i sami smo osmislili formulacije proizvoda, u sta je ulozeno mnogo truda. Ucili smo od najboljih da bi kreirali DiNaturu i kontinuirano istrazujemo i pratimo trendove kako bismo osvjezili nasu ponudu i usavrsili postojece proizvode. DiNatura proizvodi ne sadrže sintetičke sastojke, ukoliko to nije nužno za sigurnost proizvoda i samim tim sigurnost naših kupaca. Kada to činimo, koristimo isključivo sastojke odobrene za upotrebu u prirodnoj kozmetici od strane tijela za certifikaciju, u propisanim omjerima.

Proizvodnja 

Proizvodnju smo organizovali u malim serijama,  jer tako osiguravamo da uvijek svjeze izradjeni proizvodi dodju do nasih kupaca, zato sto je o zadovljstvo kupaca njihovim djelovanjem nas imperativ od prvog dana. Takodjer, na ovaj nacin olaksavamo sebi kontrolu kvaliteta.