Maska za lice u prahu matcha i nim

16.50 KM

Upoznajte potpuno prirodnu DiNatura Matcha & Neem masku za lice, proizvod koji odiše organskom čistoćom. Ova maska je u obliku praha, koji je potrebno pomiješati sa vodom prije svakog nanošenja. Bazirana na zelenoj glini i obogaćena čistim matcha i nim prahom, odiše intenzivnim mirisom zelenog čaja.

Uživajte u blagodetima ove maske, koja temeljito čisti vašu kožu, uklanja nečistoće i sprečava nastajanje bubuljica regulirajući proizvodnju sebuma. Dovoljna je za oko desetak nanošenja, pružajući dugotrajno rješenje za njegu kože.

Nakon upotrebe, može se osjetiti blago crvenilo i osjećaj topline zbog poboljšane cirkulacije, što potvrđuje vitalnost vaše kože.

Otkrijte moć prirode uz DiNatura Matcha & Neem masku za lice i razmazite svoju kožu osvježavajućim tretmanom s dodatkom čarobnog čaja. Zagrli nježan dodir naše čiste i prirodne formule i otkrijte ljepotu vaše obnovljene i osvježene kože.

Piling za lice grejpfrut

20.95 KM

Predstavljamo vam naš omiljeni Face Peeling Grapefruit, istinski dragulj u našem asortimanu za njegu lica. Ovaj izvanredni piling donosi savršenu kombinaciju sastojaka za vašu kožu. Osim što nudi temeljito čišćenje, može se pohvaliti hranljivim svojstvima koja eliminišu potrebu za dodatnom kremom za lice nakon nanošenja. Tajna njegove uspješnosti krije se u moćnoj kombinaciji prirodnih emolijenasa i pažljivo izrađenih piling čestica od sitno samljevenih ljuski oraha, koje sinergijski djeluju kako bi očistili vašu kožu od nečistoća i mrtvih stanica, ostavljajući je svježom i obnovljenom.

Uživajte u osvježavajućem citrusnom mirisu, ekstraktovanom iz prave grejpfrutove kore, koji se pojačava pri dodiru s vlažnim rukama i licem. Ova jedinstvena senzorna avantura unosi osvježavajući dodir u vašu rutinu njege kože, čineći je apsolutnom poslasticom.

Otkrijte blistavu transformaciju koju vam pruža ovaj bestseller - Face Peeling Grapefruit. Unaprijedite svoju rutinu njege ovim luksuznim proizvodom, znajući da će vaša koža biti pažena, osvježena i obnovljena.