Ulje + balzam za bradu

35.96 KM 39.95 KM

U paketu je povoljnije! :)

DiNatura Beard Oil je proizvod namijenjen muškarcima, koji posvećuju posebnu pažnju njezi svoje brade. Ima dvostruku ulogu: kao sredstvo za njegu i rast brade. Ulje je je 100% prirodno i ne sadrži sintetičke sastojke. Formulisano je na bazi finih, hladno prešanih ulja, koja vašoj bradi i koži lica pružaju intenzivnu i dugotrajnu njegu, koja je posebno važna u zimskom periodu. Obogaćeno je vitaminom E, koje djeluje kao antioksidans i štiti kožu lica i bradu od eksternih oštećenja. Lako se nanosi i brzo upija, tako da ne ostavlja mastan trag na licu. Redovnom upotrebom ojačat će bradu i podariti joj zdrav, priroodan sjaj. I ovaj proizvod za muškarce iz našeg asortimana sadrži zaštitnu DiNatura MEN mješavinu eteričnih ulja, koja mu daju privlačan, muževan miris. Uljer za bradu dolazi u praktičnoj staklenoj bočici sa pipetom, koja olakšava nanošenje i sprječava nastajanje nereda.

Balzam za bradu je 3 u 1 proizvod za muškarce, koji svojoj bradi posvećuju posebnu pažnju. Služi kao sredstvo za njegu, oblikovanje i rast brade. Ovaj proizvod je 100% prirodan i ne sadrži sintetičke sastojke. Formulisan je na bazi pažljivo odabranih, hladno prešanih ulja, karité maslaca i pčelinjeg voska, koji vašoj bradi i koži lica pružaju dugotrajnu njegu. DiNatura Beard Balm je prvi proizvod za muškarce iz našeg asortimana i sadrži zaštitnu Dinatura MEN mješavinu eteričnih ulja, koja ovom balzamu daju privlačan, muževan miris.


Šifra proizvoda: SETBBO Težina: 27ml, 30g

Ključni sastojci:

Za vise informacija o sastojcima posjetite pojedinacne stranice proizvoda.

Kategorija: Paketi proizvoda

Balzam za bradu: suhim prstima izvaditi malu količinu balzama iz teglice. Rastopiti ga na dlanovima i razmazati ravnomjerno po bradi. Prikladno za svakodnevnu upotrebu.

Ulje za bradu: nakapati 2-3 kapi na dlan i ravnomjerno nanijeti ulje na bradu. Prikladno za svakodnevnu upotrebu. Čuvati na suhom i tamnom mjestu.