Piling + balzam čokolada

19.95 KM

Chocolate balzam za usne ima neodoljivi miris i okus čokolade, a upravo njegovi ključni sastojci se koriste u njenoj proizvodnji. U prepoznatljivu i vrlo kompaktnu teglicu smo spremili čak 20g proizvoda, što je 60% više u odnosu na druge proizvode ovog tipa. Balzam smo obogatili vitaminom E, dragocjenim maslacima i uljima. Redovnom upotrebom, usnama će pružiti kvalitetnu njegu i zaštitu od pucanja.

Chocolate piling za usne napravljen je na bazi specijalnog tamno smeđeg šećera, koji se zove Muscovado. Muscovado potiče iz tropskih i ekološki čistih područja Mauricijusa. Obogaćen je izvrsnim uljem badema i kakao maslacem, koje činei usne nevjerovatno mekanim. Dovoljno je snažan da ukloni odumrle ćelije kože, ali i dovoljno nježan da ne ošteti osjetljivu kožu usana. Ovaj proizvod sadrži komadiće prave čokolade i 100% je prirodan. 


Šifra proizvoda: SETCH Težina: 25g i 30g

Ključni sastojci:

Za detaljne informacije o sastojcima pogledajte proizvode pojedinačno

Kategorija: Setovi proizvoda

Balzam čstim i suhim prstima nanijeti balzam na usne i ravnomjeno razmazati. Za optimalne rezultate koristiti više puta dnevno. 

Piling dva do tri puta sedmično, kružnim pokretima nanijeti na usne malu količinu pilinga. Pažljivo istrljati, te potom isprati mlakom vodom.