Piling + balzam kafa Rasprodano

19.95 KM

U setu je povoljnije! :)

Coffee Lip Scrub je novitet iz DiNatura laba koji će zasigurno obradovati sve ljubitelje kafe. Ovaj 100% prirodni šećerni piling sadrži ekstrakt kafe arabike i upravo zbog njega miriše tako neodoljivo. Pored nježne eksfolijacije, ovaj piling će takodjer nahraniti usne, jer sadrži bademovo ulje i antoksidanse koji poništavaju utjecaj slobodnih radikala i usporavaju starenje. Usne će biti perfektno glatke i nježne, savršeno pripremljene za šminkanje.

Coffee Lip Balm je još jedan u nizu 100% prirodnih DiNatura balzama za usne, koji će posebno obradovati sve ljubitelje kafe. Sadrži kombinaciju arabike i robuste, koje ovom balzamu daju autentičnu aromu, bez vještačkih dodataka. Pored toga, ovaj proizvod sadrži nerafinirani pčelinji vosak, maslace i ulja, a obogaćen je i vitaminom E.  Također, dolazi u praktičnoj i prepoznatljivoj teglici, kao i ostali balzami za usne iz našeg asortimana.


Šifra proizvoda: SETCF Težina: 25g+20g

Ključni sastojci:

Za detaljne informacije o sastojcima pogledajte proizvode pojedinačno.

Kategorija: Setovi proizvoda

Balzam čstim i suhim prstima nanijeti balzam na usne i ravnomjeno razmazati. Za optimalne rezultate koristiti više puta dnevno. Piling dva do tri puta sedmično, kružnim pokretima nanijeti na usne malu količinu pilinga. Pažljivo istrljati, te potom isprati mlakom vodom.