Šumeća kuglica za noge sa citrusima

3.50 KM

Priuštite vašim umornim nogama iskustvo kao u spa centru uz naše  šumeće kuglice za stopala sa citrusima. Ove kuglice su formulirane sa prirodnim i hranjivim sastojcima i namijenjene su umirivanju i opuštanju umornih stopala.

Ključni sastojci ovih kuglica su osvježavajuća citrusna eterična ulje, poznata po svojim osvježavajućim svojstvima. Citrusni miris je savršen za obnovu umornih stopala i smanjenje stresa i umora. Osim toga, citrusna eterična ulja također mogu pomoći u eksfolijaciji i detoksikaciji kože, čineći vaša stopala zdravima i blistavima.

Bez obzira provodite li duge sate na nogama ili se samo želite opustiti nakon napornog dana, ove kuglice su savršen tretman za vaša stopala.

Citrusne kuglice za stopala su malene,, što ih čini jednostavnima za nošenje na putu ili za brzo i jednostavno namakanje stopala kod kuće. Isprobajte ih danas i otkrijte osvježavajuće, revitalizirajuće prednosti citrusnih esencijalnih ulja za vaša stopala.

NAPOMENA: Šumeće kuglice izrađujemo po narudžbi i potrebno im je minimalno 24h za izradu.


Šifra proizvoda: FSCM Težina: 45g

Ključni sastojci:

Kategorija: Bombice za kupanje

Korištenje naših citrusnih kuglica za stopala je jednostavno. Jednostavno ubacite jednu ili lavor ili kadu sa toplom vodom i pustite da se otope. Zatim, namočite noge 10-15 minuta, dopuštajući esencijalnim uljima i drugim sastojcima da obave svoj posao. Osjetit ćete kako vaša stopala osvježena, revitalizirana i spremna za izazove koje donosi dan.