Maska za lice u prahu kaolin glina i riža

13.95 KM

Predstavljamo vam DiNatura Kaolin & Rice masku za lice, potpuno prirodan proizvod. Njena čišćenja formula oslanja se na prirodnu kaolinsku glinu obogaćenu rižom, čestim sastojkom u japanskim ritualima uljepšavanja. Ova maska dolazi u obliku praha, koji treba jednostavno pomiješati sa vodom prije svakog nanošenja.

Bijela glina je blaga, što čini ovu masku pogodnom za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu. Dovoljna je za desetak nanošenja, pružajući vam obilje doživljaja njege.

Iskusite čaroliju DiNatura Kaolin & Rice maske za lice i zaronite u ljepotu prirodne njege kože. Uživajte u umirujućem dodiru naše čiste i nježne formule, te otkrijte sjajnu blistavost vaše obnovljene i nahranjene kože.


Šifra proizvoda: FMKR Težina: 35g

Ključni sastojci:

  • kaolin - detoksificira, ima ljekovita svojstva
  • puder od riže - čisti i posvjetljuje kožu
  • alantoin - aktivira rast ćelija i regeneriše kožu

Kategorija: Maske za lice

Pomješati malu kašiku praha sa 1,5 kašika vode i tako napraviti pastu. Ne koristiti metalno posuđe. Nanijeti na lice, izbjegavajući područja oko očiju i usana. Pričekati da se maska u potpunosti osuši i saprati mlakom vodom.  Koristiti 1 do 2 puta sedmično. Teglica je dovoljna za minimalno mjesec dana redovne upotrebe.