Tretman maska za kosu

24.95 KM

Prewash je maska za kosu formulisana na bazi pomno odabranih, 100% prirodnih sastojaka. Prewash je formulisan na bazi pažljivo odabranih nerafiniranih maslaca, hladno prešanih ulja, kao i eteričnih ulja od kojih potiče osvježavajući miris maske. Ono što ovu masku čini posebnom je način upotrebe. Koristi se prije pranja na cijeloj kosi, od tjemena do vrhova. Količina maske ovisi od dužine vaše kose. U nekoliko navrata je neophodno izvaditi manju količinu, protljati je na dlanovima da se rastopi, te nanijeti na kosu. Idealno je masku držati na kosi što je duže moguće, a ako ste u žurbi, dovoljno je da je nanesete minimalno pola sata prije pranja kose.

Prewash pruža vašoj kosi intenzivan tretman, dok je istovremeno štiti od negativnih efekata šamponiranja, kao što je uklanjanje prirodnih masnoća vlasišta, koja su veoma bitna za zdravlje vaše kose. Prewash stvara zaštitni sloj, koji prodire u kosu i hrani je. Regeneratori i maske za kosu  saniraju štetu koja nastane u procesu šamponiranja, dok je Prewash sprječava da nastane, što redovnom upotrebom rezultira zdravom i sjajnom kosom, te stoga se preporučuje svima.


Šifra proizvoda: HMPW Težina: 100g

Ključni sastojci:

  • kakao maslac - bogat esencijalnim masnim kiselinama, mineralima i proteinima 
  • ricinusovo ulje - stimuliše rast kose 
  • orahovo ulje - stimuliše obnovu ćelija i rast kose
  •  maslinovo ulje - dubinski hrani i jača biljna eterična ulja - potiču rast, uklanjaju perut

Kategorija: Proizvodi za kosu

Preporučuje se upotreba najmanje jednom sedmično, a idealno je prije svakog pranja kose, posebno ako tretirate kosu farbama i sredstvima za stiliziranje i naravno ako često upotrebljavate fen, pegle i uvijače za kosu. Za intenzivan tretman nanesite Prewash prije spavanja i ostavite da prenoći. Ujutru kosu operite na uobičajen način.