Glina za oblikovanje kose za muškarce

14.95 KM

Predstavljamo našu glinu za oblikovanje kose Styling Clay, revolucionaran proizvod, koji će unaprijediti vaše stiliziranje kose. Ova premium formula kombinuje snagu bijele gline, pčelinjeg voska i karite maslaca, pružajući ne samo izvanredno oblikovanje i čvrstoću za vašu željenu frizuru, već i njegujući vašu kosu od korijena do vrhova.

Obogaćena prepoznatljivim DiNatura MEN mirisom, dobivenim iz mješavine pažljivo odabranih eteričnih ulja, naša glina za oblikovanje kose ostavlja vašu kosu s karakterističnim i osvježavajućom aromom koja traje cijeli dan.

Postignite prirodan i sofisticiran izgled s lakoćom, jer ovaj proizvod ruža blagi i profinjeni sjaj vašoj kosi. Upotreba je izuzetno jednostavna, a nakon pranja kose nećete pronaći tragove, jerga  je vrlo jednostavno odstraniti standardnim pranjem kose.

Dizajnirana s vašom praktičnošću na umu, Styling Clay dolazi u praktičnom i pogodnom pakiranju za putovanja, omogućavajući vam da održavate besprijekoran stil gdje god da se nalazite.

Iskusite svestranost i pouzdanost ovog proizvoda i sa samopouzdanjem nosite željeni izgled frizure tijekom cijelog dana.


Šifra proizvoda: SCFM Težina: 55g

Ključni sastojci:

  • pčelinji vosak - oblikuje kosu
  • kaolin glina - upija višak masnoće i daje mat efekat
  • eterična ulja - daju glini fenomenalan prirodni miris

Kategorija: Muška kozmetika

Izvaditi malu količinu gline za oblikovanje i rastopiti na dlanovima. Nanijeti na kosu i oblikovati je po želji. Lako se ispire iz kose uobičajenim pranjem šamponom. Ne ostavlja bijele tragove. 

Čuvati na temperaturi do 25°C i daleko od izvora toplote.